Szałwia (Salvia Sclarea)

Salvia Sclarea Flower Oil to olejek eteryczny otrzymywany z kwiatów i liści szałwii muszkatałowej, Salvia sclarea L, Lamiaceae.

Olejek z szałwii łagodzi wszelkie napięcie nerwowe. Stosowany w ramach zabiegów kosmetycznych, wspiera poczucie komfortu. Nadaje się do skóry tłustej, a także do wygładzania zmarszczek..

Cząsteczki aromatyczne: Octan unalilu, Linalool

100% czysty olejek z szałwii muszkatałowej, Szklana fiolka o pojemności 10ml